About / Contact


O meni

Zovem se Jelena i živim u Beogradu (Srbija). U decembru 2015 godine postala sam mama jednog malog dečaka, koji mi je svojim osmehom još više obojio život raznim bojama. Udata sam. Zaposlena. Imam 37 godina i želim da putem bloga, i ličnog iskustva olakšam izbor devojkama i ženama, koje su u večitoj potrazi za omiljenom bojom u bočici ili savršenim komadom preparative ili dekorative. Prilikom čitanja svake moje recenzije treba uzeti u obzir neke podatke o meni.


*Kosa 
  • Prirodno tamno-pepljasto plava, ravna, tanka, svilena, neukrotiva. Normalna, masti se u korenu dva dana nakon pranja. Opada periodično sa promenom godišnjeg doba. Ne farbam se, a šišam se dva-tri puta godišnje. Nije sklona suvim krajevima, pucanju, niti "cvetanju".

*Oči
  • Crne, krupne; plave duge trepavice.

*Koža
  • Telo: Svetao ten, ne crnim, skoro uvek crvenim na suncu (tip kože: II). Alergična na kombinaciju slane vode i sunca. Većina proizvoda za negu tela mi ne pravi problem, ali moju naklonost imaju proizvodi koji pružaju dobru hidrataciju. Nekim proizvodima sam sklona da oprostim i to što "ništa ne rade", ako imaju fantastičan miris.
  • Lice: U mom slučaju teže je klasifikovati tip kože lica. Ne mogu je svrstati ni u normalnu ni u mešovitu, niti potpuno suvu (mada kako starim postaje sve više suva). Leti T-zona (čelo, nos i brada) se prosija, što zimi nije slučaj. Sem leti, obrazi su suvi i skloni dehitrataciji, kao i pojavi suvih pečata, koji ponekad rezultiraju ljuskanjem. Na desnom obrazu slabo izraženi kapilari. Blago proširene pore na nosu i bradi, tokom cele godine. Urođeni, tamni, plavo-ljubičasti kolutovi ispod očiju, koji su tu svejedno da li sam odmorna i naspavana ili ne. Svetao ten, hladni ton i pink podton (MAC NW20 ili Bourjois HM 51).
  • Nokti: Kratka i uzana nokatna ploča. Trenutno ne postoji problem listanja, pucanja ili lomljivosti. Večiti problem suvljih zanoktica, koji se pojačava sa dolaskom hladnijih dana. Uvek u potrazi za savršenim sredstvom za negu ovog područja.


Politika rada

Kao autor bloga, rado ću prihvatiti besplatne proizvode na testiranje, ali ne nužno od svake kompanije. Sebi ostavljam za pravo da ih odbijem, zadržim ili poklonim (u zavisnosti da li su namenjeni mom tipu kože/kose/lica ili ne). Primljeni pokloni me ne obavezuju da o istima napišem recenziju. Njih pišem kad smatram da proizvod to zaslužuje i ako mislim da vredi da ga preporučim ili da dam negativnu kritiku.

O svakom proizvodu pišem lična iskustva, i to što meni neki proizvod odgovara, ne znači da će i Vama. Naravno, važi i obrnuto. Tokom čitanja obratite pažnju na proizvod i njegove karatkeristike, kao i na moj tip kože lica i tela, kvalitet noktiju, boju kose, očiju isl. Ukoliko je boja proizvoda presudna u tekstu, imajte u vidu različitost monitora i njegovih specifikacija. Takođe, podton kože ima velikog uticaja na subjektivno shvatanje nijansi.  

Sastav proizvoda navodim radi interesovanja određene grupe mojih čitalaca. Isti ne komentarišem.


Postovi koji su označeni sa "*" su recenzije proizvoda ustupljenih na testiranje. Isto tako označavaju i postove sa promocija.

  • Blog je otvoren za saradnju u vidu oglasa, reklame i sponzorstva. Poželjno je da tema bude u skladu sa mojim interesovanjima i sadržajem bloga. Ukoliko ste zainteresovani molim Vas da me kontaktirate na e-mail. Ukoliko Vam ne odgovaraju moji uslovi saradnje, kao odgovor na Vaš predog, molim Vas da mi dostavite povratne informacije (osnova komunikacije i kulture).


Autorska prava

Svako mišljenje i fotografija o proizvodu, koji su izneti u pisanim redovima su moji lično. Ako su neki podatak ili slika pronađeni na internetu, to je jasno navedeno u samom članku, kao i jasan izvor istog.

Ukoliko želite da preuzmete fotografiju ili recenziju (ili neki njen deo) sa ovog bloga, molim Vas prethodno me kontaktirajte na e-mail. Poštujte tuđe vreme, trud i rad. Nemojte pruzimati sadržaj bez moje dozvole.Kontakt

Za sva pitanja, sugestije, predloge, ponude za saradnju - možete me kontaktirati na: jelenas.colors@yahoo.com i jelena00s@yahoo.com.

** Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.**

Subscribe