Collaborations


Blog Jelena´s Wonderful Colors je lični blog posvećen prvenstveno lakovima za nokte, kao mojoj najvećoj ljubavi. Vremenom se rodila želja da svoje mišljenje i iskustva u vezi drugih aspekata kozmetičkog sveta podelim na svojim stranicama. Danas moj blog ima i recenzije različitih kozmetičkih proizvoda. Želja mi je da se upustim u vode dekorativne kozmetike.

Blog pišem i uređujem sama, od juna 2012.godine. Ovo je moj hobi i moje mesto za opuštanje. Samim tim ne predstavlja moj izvor prihoda. Kako se razvija i raste, tako na ovim stranama niču nova interesovanja. Prvobitno je opisan kao "nail blog". Trenutno kao "beauty & lifestyle blog". Ne isključujem mogućnost da u budućnosti dobije još jedan opis. Sazrevamo zajedno...

Jedan sam od osnivača zajednice koja okuplja autorke srpskih kozmetičkih blogova – Serbian Beauty Bloggers. Stranicu sam  vodila zajedno sa još dve koleginice-blogerke, u periodu avgust 2013. - februar 2016. Gost sam na mnogim promocijama i seminarima posvećenim kozmetici, iz čega se rodila saradnja sa kompanijama iz istoimenog sveta i lepa prijateljstva.

Lista komapnija sa kojima sam ostvarila saradnju, koja u većini slučajeva traje:


Subscribe