Zoya Saint

10.10.17


U poslednjih par kolekcija Zoya je prevazišla sebe. Prelepe boje, divne teksture, šarenolik izbor. U prilog svemu tome ide da je Ultra Sun, kao uvoznik za Srbiju, koliko-toliko redovan sa uvozom. Kako se bliži jesenji Sajam kozmetike, očekujem povoljnu ponudu Zoya lakova. Nemam informaciju da li će se u prodaji naći i nova jesenja Zoya kolekcija. Kako je bilo na prolećnom Sajmu, možete pročitati u ovom postu.

Zoya Saint je deo Enchanted praznične kolekcije za prošlu 2016 godinu. Sve boje su interesantne, neke neponovljive. Dve šimeraste nijanse Saint i Olivera i četiri Pixie Dust nijanse Alice, Elphie, Waverly i Lorna.

Na donjoj slici u gornjem redu su (s leva na desno): Elphie, Olivera i Lorna. U donjem redu (s leva na desno) su: Alice, Saint i Waverly.Na prvi pogled možda već viđena nijansa. Ipak Saint je lak prelepe hladno svetlo plave boje, sa ljubičastom osnovom. Šimer je izuzetno sitan, podseća na prašinu. Preliva se od pink, preko fuksija do lavanda-ljubičaste. Formula nije savršena. Nešto je ređa nego što bih volela. Samim tim zahteva dva do tri sloja za punu pokrivenost. Ukoliko imate izraženu belinu nokta ni sa dva punija sloja ona neće biti u potpunosti prekrivena. Treći sloj ne preferiram jer sam manikir izgleda neuredno. Efekat sa dva punija i tri tanja sloja je isti, pa zbog lakšeg sušenja preporučujem drugu varijantu. Lak ima visoki sjaj, pa korišćenje nadlaka u tu svrhu nije neophodno (ako isti ima funkciju bržeg sušenja - koristiti obavezno).

Na slikama imam jedan sloj baze, tri tanka sloja laka i jedan sloj nadlaka. I pored toga nisam dobila potpunu prekrivenost nokta.


Ova plava najlepše pristaje hladnim tipovima svetle kože. Ali iznenađujuće lepo ga nose i oni tamnije puti. 

Saint ima moju veliku preporuku najviše zbog originalne boje koju nije lako pronaći među drugim, povoljnijim, nama dostupnim brendovima. Zbog nje ostali ne tako veliki nedostaci se mogu zanemariti.

Hvala na čitanju. 

You Might Also Like

3 comments

 1. Super post. Bas mi se svidja samo tako nastavi ;)
  https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/14/blink-blink-sik/

  ReplyDelete
 2. obožavam ovaj lak. kao što već negde rekoh, kad vidim iridescent šimer, odmah kupim s police!

  ReplyDelete
 3. Mnogo ti lepo stoji. Baš je tvoja boja. :)

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe