Zoya Alice

11.10.17


Do sad svi znate moju opsednutost ljubičastim i plavim lakovima za nokte. Bez obzira koliko puta sredila i očistila kolekciju, ovih nijansi uvek imam najviše. S toga ne čudi što se iznova zaljubljujem u nove.

Takav slučaj je bio i sa Zoya Alice. Pored Saint, ona je deo Zoya Enchanted praznične kolekcije za 2016 godinu. Iako se u jednom momentu na internetu pojavila informacija da Pixie Dust linija odlazi u istoriju, na moju veliku sreću to se nije dogodilo. 

Alice je lak iz Pixie Dust linije ledeno lavanda-ljubičaste nijanse sa svetlo plavom u osnovi. Savršena hladna svetlo ljubičasta! Šljokice su sitne i prelivaju se u četiri boje: pink, ljubičasta, plava i srebrna. Na jakom suncu tu i tamo se oslikava i zlatna. Na suncu ovaj lak je eksplozija boja jarke osnove. U senci je prelep i miran, ali upečatljiv.

sunce/sun
senka/shadow

Formula je odlična, kao i kod ostalih Pixie Dust lakova ove vrste. Nanosi se ravnomerno i suši solidnom brzinom. Jedan puniji sloj pruža punu pokrivenost. Ja lično preferiram dva tanja sloja. Time dobijam intezivniju boju i lepše šljokice. Lako se skida, kao i klasični krem lakovi. Suši se mat i završnica je teksturna, tj. "hrapava" na dodir. Ukoliko želite nešto drugačiju završnicu možete koristiti nadlak. 

Na slikama imam jedan sloj baze i dva tanka sloja laka. Nemam nadlak. Fotografije su napravljene po svetlom oblačnom danu.

Zoya Alice je savršeni teksturni svetlo ljubičasti lak koji odlično pristaje hladnim i svetlim tipovima. Verujem da i oni nešto tamniji i topliji mogu da ga "ponesu".

Na žalost, neki sličan lak među povoljnijim brendovima, koji su kod nas dostupni, nisam pronašla.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

7 comments

 1. Golden Rose je imao lakove koji su vrlo slični ovome. Holidej ili tako nesto su se zvali. Cena oko 200-250 dinara, kvalitet odlican. Poslednji put sam to kupila pre 3-4 godine, nadam se da ih jos uvek ima u prodaji

  ReplyDelete
 2. Nisam odmah zapazila koliko je kompleksan. Potrebni su zraci sunca da zablista u potpunosti.

  ReplyDelete
 3. Super post. Bas mi se svidja samo tako nastavi ;)
  https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/14/blink-blink-sik/

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe