Zoya Alicia

28.4.17


Kada sam videla promo fotografije Urban Grunge kolekcije, Alicia nije bila moj prvi izbor. Iako nemam ništa slično, pomislila sam da nije različita od ostalih srebrnih holo lakova drugih brendova.

Alicia je opisana kao srebrni holo lak sa nežnim dodirom zlatnog holo šimera. Zaista je tako... Srebrni holo lak sa šimerom neupadljive i suptilne zlatne boje. Ovakva kombinacija donosi lak hladne osnove i tona, sa toplim prelivom. Holo šljokice se prelivaju u duginim bojama, davajući utisak linearnog holo efketa. Sitnih su dimenzija. Zlatni šimer ih nadopunjuje.Pod određenim uglom umesto zlatnog, može se uhvatiti blagi tirkizni, plavičasti ili ljubičasti odsjaj. Skoro nevidljivi, ali ipak prisutni.


Formula je primerena laku ovog tipa. Nešto ređa, može se koristiti i kao holo nadlak uz lakove bilo koje nijanse. Treba imati u vidu da će, u ovom slučaju, svaki lak imati primese sive, jer Alicia nije namenjena da se koristi na ovaj način. Opet, kombinacije su bezgranične... Za  punu pokrivenost nokta dovoljna su dva sloja. Preporučujem prvi tanji, drugi puniji. Međutim, može se desiti da mrtva linija nokta (ukoliko je prirodno svetlija i belja) bude blago vidljiva, kao što je moj slučaj. Zato ja koristim tri izuzetno tanka sloja laka. Baza nije obavezna, jer ne postoji strah od farbanja nokatne ploče, ali korišćenje iste uvek preporučujem iz raznih razloga. Nakon sušenja lak ima visok sjaj.

Na slikama imam jedan sloj baze, tri tanka sloja laka i nemam nadlak.Alicia je prelep lak, drugačiji od ostalih srebrnih holo lakova, zahvaljujući zlatnom odsjaju. Retko filigranski istančana lepota u jednoj bočici... 

Pristaje svakome jer se može opisati i kao hladan i kao topao.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

2 comments

  1. mnogo je lep, a nekako nisam obratila pažnju na njega uopšte

    ReplyDelete
  2. Veoma mi je neobično da vidim ovakav lak na tebi. Sviđa mi se.

    ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe