Yves Saint Laurent Gris Deco

11.12.16


Yves Saint Laurent lakove zaista volim. Imam ih nekoliko. Retko pišem o njima i uvek sebi obećam da ću tu grešku ispraviti. Naravno, sebi dato obećanje skoro uvek prekršim. 

Ovi lakovi su savršeni, počev od oblika i debljine četkice, preko boja i finiša, do formule. Yves Saint Laurent je jedan od retkih high end brendova koji se trudi da u svakoj kolekciji ponudi nešto novo i drugačije. Dok su neki zapeli u spektru crvenih i nude nijansi (Chanel), dok neke novitete i kolekcije uvoznici skoro i ne donose u Sbriju (Dior), Yves Saint Laurent nam se skoro redovno smeši sa polica parfemerija.

Neretko se desi da neki lakovi budu na sniženjima, sa lepim popustom. Takav slučaj je bio i sa Gris Deco

Gris Deco je božanstvena svetlo siva nijansa sa blagim plavim tonovima u osnovi. U zavisnosti od osvetljenja, ali i boje kože, ovaj lak može biti više beo, siv ili plav. Pravi kameleon! Njegovoj lepoti doprinosi sitan, suptilan šimer u raznim bojama, od kojih se najviše ističu roza, zelene i bele čestice. U senci je on srebrnih nijansi. Vidljiv je i u bičici i na noktima.Formula je dobra. Dva sloja pružaju punu pokrivenost, dok šimer dobija dubinu. Lak se može naneti i u tri tanka sloja, ali to za mene zahteva malo više vremena. Nema visoki sjaj nakon sušenja, pa ga ja nadograđujem nadlakom. 

Na slikama imam jedan sloj baze, dva sloja laka i jedan sloj nadlaka.

Yves Saint Laurent Gris Deco je zanimljiva i lepa nijansa koja odlično pristaje svima. Na zvaničnom sajtu još uvek postoji u ponudi, ali mislim da ga nisam skoro videla kod nas. Ove lakove, kao i ostalu šminku ovog brenda, možete kupiti u Sephora parfemerijama, Beautique parfemeriji u Novom Merkatoru i Glamour parfemeriji u Knez Mihailovoj (lokacije u Beogradu). Cena je oko 2900,oo din.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

8 comments

 1. Lep sivac! Mnogo mi se dopada taj supltilan simer. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Divan je. Jedan od retkih sivih koje imam. Posebni mi se sviđa što je na granici sa belom.

   Delete
 2. Divan je! Ja ga stedljivo trosim..rado bih kupila zalihe ali nisam ga nasla :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mislim da ga nema više ili da se iznose zalihe. Šteta.

   Delete
 3. obožavam ga, moram ga uskoro mazati!

  ReplyDelete
 4. Tebi ove nežne boje mnogo lepo stoje.

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe