Winter Mittens

22.12.16


Sa dolaskom hladnih dana biram i tamne, zagasite nijanse na noktima. Moj izbor su tamne kreme, koje na svetloj koži izgledaju elegantno i lepo.

Essie je brend koji ima fantastične lakove krem formule. Jedan od takvih je i Mind Your Mittens. Uz prelepi Shearling Darling, deo je zimske kolekcije za 2013.godinu. Iako deo moje kolekcije još od leta 2015, do sad nisam imala prilike da pišem o njemu. 

Mind Your Mittens je tamno petrolej plavi lak, za dosta crne boje u osnovi. Na suncu do izražaja dolazi jasna i čista petrolej nijansa, dok u senci dobija primese teget i tamno sive. 


Formula je odlična. Dva tanka sloja su dovoljna za punu boju. Suši se solidnom brzinom. Sjaj je visok pa upotreba nadlaka u tu svrhu nije potrebna. Preporučujem korišćenje baze za nokte zbog intezivne boje laka, da ne bi došlo do farbanja nokatne ploče.

Na slikama imam jedan sloj baze, dva tanka sloja laka i nemam nadlak.
Mind Your Mittens je predivan lak. Nisam sigurna da li se još uvek može kupiti u našim drogerijama. Ja sam imala sreće, te ga ulovila na sniženju sa dodatnim popustima. Ako ga negde ugledate, setite se koliko je lep i zaista ga vredi imati.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

8 comments

 1. jedna od onih divnih, klasičnih nijansi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste. Divan i za svaku priliku.

   Delete
 2. Prelep, prelep lak. Njega nažalost nisam uspela da ulovim, ali zato jesam njegov duplikat Essie The Perfect Cover Up <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ga obožavam. Nemam Perfect Cover Up, a sve mi se čini da bih im pronašla razliku :D

   Delete
 3. Prekrasan je i zaista veoma poseban.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Predivan. Jedan od retkih, ovih nijasni a da mi zaista lepo stoji.

   Delete
 4. Divan je i lak, i tvoj tekst, a tek fotografije! Oduševljena sam svime. :)

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe