After School Boy Blazer

28.12.16


Kad je bio aktuelan nije mi bio interesantan. Kad je nestao sa polica, posto je moj predmet interesovanja. Dugo ga nisam mogla pronaći. I kada sam odustala, on je našao put do mene. Draga moja Vedrana hvala ti do neba.

Essie After School Boy Blazer je deo kolekcije za jesen 2013. godinu, zajedno sa For The Twill Of It (jedan od prvih Essie lakova koji su dobili svoje mesto na ovim stranicama). Danas ga je nemoguće pronaći u našim drogerijama, iako je još uvek dostupan na Essie zvaničnom sajtu.

Boja je teget, sa crnim tonom u osnovi. Na meni je čista i jasna teget nijansa. Na nekome više crn. Krem završnica sa visokim sjajem. Prelep i jednostavan.


Formula i pigmentacija su odlični. Jedan sloj je dovoljan za punu boju. I pored toga ja nanosim dva tanka, jako tanka, sloja laka. U slučaju ovog laka dva sloja su nepotrebna, ali je kod mene to stvar navike. Boja je intezivna i zahteva korišćenje baze, kako bi se sprečilo farbanje nokatne ploče. Suši se solidnom brzinom. 

Na slikama imam jedan sloj baze, dva izuzetno tanka sloja laka i jedan sloj nadlaka.
Essie After School Boy Blazer je predivan teget lak. Kvalitet i boja u jednoj bočici. Žao mi je što je kod nas nedostupan. U moru velike ponude sličnih, ako ne i identičnih nijansi, sigurna sam da se može naći verna zamena.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

4 comments

 1. Divna, divna boja. :) A zanima me kakva je to sveska na prvoj fotki, sjajno izgleda?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prelep je i kvalitetan lak. Počev od boje, preko formule do postojanosti. Sveska je planer, malog formata. Nije uređen unutra, nego su "klot" papiri, tako da svako sebi može da nameni svesku za šta želi. Dizajnira ih i pravi divna Maja, koja ima svoju stranicu na FB: Dear Diary Notebooks. Možeš je pronaći i na IG-u. Ja ih imam nekoliko i ne planiram da se zaustavim na tom broju, izbor je velik i prelep <3

   Delete
 2. Dospeo je u prave ruke. Na tebi se baš lepo vidi da je plav.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti do neba <3 Divan teget lak, ali divan.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe