Wonderful Muir, muir

11.8.16


Poslednjih nekoliko kolekcija OPI me nije iznenadio, bar ne toliko da se oduševim nekim lakovima pri prvom pogledu. Mnogo draže su mi njihove stare kolekcije bogate raznim bojama i finišima. Jedna od takvih bila je i San Francisko, kolekcija za jesen 2013.godine.

Muir Muir on the Wall je lak oko kojeg sam se dugo premišljala. Ne znam šta je to u njemu što me odbija, jer je lak zaista prelep. Pokušala sam nekoliko puta da ga nosim, ali jednostavno nismo kliknuli.

Iz OPI kuće su izašli neki od najlepših duohrom i multihrom lakova, Jedan od njih je i ovaj. Boju je teško opisati, jer je baza tamna dok je šimer svetao. Bazna nijansa se preliva između crne, braon i ljubičaste. Šimer je divan i kontrastan bazi, sa bakarnim i (tek po nekom) ljubičastom šljokicom.Formula je dobra i lak se lagano nanosi. Puna pokrivenost nokta i bogata boja, dobijaju se sa dva srednja sloja. Time i šimer dobija dubinu. Lak se suši prosečnom brzinom i nema visok sjaj nakon sušenja. 

Na slikama imam jedan sloj baze, dva sloja laka i jedan sloj nadlaka.


Iako zaista lep, nas dvoje se nismo našli. Nisam ljubitelj bakarnih nijansi na mojim rukama, pa verujem da je to bilo presudno da bočicu prosledim.

Na poslednja dva Sajma kozmetike, ovaj lak sam pronalazila u čuvenim OPI korpicama, gde se nalaze lakovi po ceni od 500,oo din. Na žalost, ne znam da li je još uvek dostupan u apotekama.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

2 comments

  1. nekako je ovaj lak uvek ostao u zapećku, a prelep je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verujem. Šteta, mnogo je lep.

      Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe