Dance Legend Android

28.8.16


Dance Legend lakovi su oduvek privlačili moju pažnju. I dok sam se odlučila na skupljanje Picture Polish bočica, kao i po neki A-England, nisam mogla napraviti korak kupovine još jednog, nama nedostupnog, brenda. 

Dance Legend je ruski brend nastao (davne) 2001.godine. Danas je poznat širom sveta i simpatije lakoholičarki, kao i mnogih drugih, je pridobio originalnim bojama, blesavim kolekcijama, neponoviljivim holo i multihrom efektima. Ovi lakovi su 3-free, tj. ne sadrže Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde i Toluene.

Oduvek sam želela nekoliko primeraka u prelepim holo nijansama. Pre nekoliko meseci ukazala mi se prilika da dođem do njih. Izabrala sam dva, a jedan od njih je i prelepi Android. Ovaj lek je deo njihove, možda najpoznatije, kolekcije koja broji čak 12 lakova sa holografskim efektom - New Prism.

Četkica je široka i pljosnata, ravno sečena, što olakšava rad. 


Android je lak morsko zelene nijanse, sa primesama plave u osnovi. Holo efekat je jak i izražen. Na suncu se otkriva čarobni linearni holo efekat u bojama duginog spektra, od kojih su najizraženije zelena, plava, žuta i narandžasta na noktima, dok se ljubičasta pojavljuje u bočici pod određenim uglom. U senci lak je neugledan i ne prikazuje se njegova realna slika niti prava lepota.
Lakovi ove grupe su neretko nešto ređe formule. Na sreću, to nije slušaj sa ovom bočicom. Za punu boju i pravi holo efekat potrebna su dva sloja. Za neke holo lakove potrebna je posebna baza. Android se odlično maže preko obične baze za nokte (isprobano preko Zoya Anchor i OPI Start to Finish - bez formaldehyd). Suši se brzo i bez visokog sjaja. Međutim, sjaj mu nije ni potreban pored efekta koji pruža. Lako se skida.

Na slikama imam sloj baze, dva sloja laka i nemam nadlak. Nisam mogla da se odlučim za nekoliko fotografija, jer je Dance Legend Android fotogeničan lak, koji pruža mnogo toga sa malom promenom ugla posmatranja.


Android, kao i ostali lakovi iz ove kolekcije, su možda najlepši holo lakovi ikada. Bočica sadrži 15ml laka. Mogu se kupiti putem sajta nailland.hu (dostavljaju za Srbiju).

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

10 comments

 1. Nisam ljubitelj sljokica ali ovo stvarno dobro izgleda :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odličan je! Efekat je fenomenalan.

   Delete
 2. Ovo je jedini lak koji stoji na mojoj listi dugo vremena, a da ga i dalje podjednako želim. Obično me prođe želja za nekom nijansom vrlo brzo, ali za ovim ne! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Šta čekaš onda, nabavljaj ga :) Odličan je.

   Delete
 3. Nije moja boja, ali fantastično izgleda.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odličan holo efekat. Lepši nego što sam mislila.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe