Otrov se čuva u malim bočicama

24.7.16


Picture Polish Poison je treći lak iz Vampy Chameleons kolekcije koji me je odmah privukao svojom kombinacijom boja i nijansi u prelivima. Dve moje omiljene u istoj bočici - ljubičasta i plava. Prilikom odluke oko kupovine on je bio na prvom mestu i to sa razlogom.

Kombinacija plavo-zelene i ljubičaste ne može da bude promašaj. Potrebno je samo odrediti pravi odnos ove dve nijanse i rodiće se savršenstvo. Poison je multihrom lak koji je "par" sa Scandal lakom holo efekta. Na žalost, Scandal nemam, jer me nije privukao (nisam videla u njemu izražene plave i ljubičaste nijanse u holo efektu na noktima, pa sam odlučila da ga preskočim ovog puta). 

Poison se preliva iz hladne ljubičsato-burgundi nijanse, pa do skoro tamnije fuksija-ljubičaste nešto toplije osnove. U bočici se pod određenim uglom vidi zlatni trag u multihrom efektu, ali njega nema na noktima. Moram priznati da je bio veliki izazov fotogorafisati ovaj lak, jer je prelep i uvek drugačiji.


U senci njegova osnova je tamno ljubičasta-burgundi sa plavo-zelenim, skoro u teal nijansi, šimerom. Na suncu lak je ljubičasti sa izraženim fuksija tonom u osnovi i predivnim krupnim šimerom koji se presijava u plave, zelene, ljubičaste, pink i tek po neku srebrnu nijansu.Lak je ređe formule i lako se nanosi. Može da se koristi i preko taminijih lakova sličnih nijansi kao toper. Ukoliko se samostalno koristi potrebna su tri tanka sloja za punu boju i pravi predivni multihrom efekat. U ovom slučaju lak se brzo suši. Lak ima visoki sjaj i nije mu potreban nadlak. Zbog tamne osnovne nijanse preporučujem korišćenje osnove za nokte.

Na svim slikama imam jedan sloj baze za nokte i tri tanka sloja laka. Nemam nadlak.

Senka:Sunce:
Picture Polish Poison je prelep lak koji vredi imati. Drugačiji je i efekat koji je proizvođač želeo da se vidi, u ovoj bočici je upečatljiv. Odlično pristaje svima, a posebno svetlom tenu na kome su sve lepote ovog laka izražene.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

4 comments

 1. Gde kupiti ovu prelepotu od laka? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kod nas - nigde :( Ima u Mađarskoj u Budimpešti. Ili preko online sajta www.nailland.hu.

   Delete
 2. potpuno savršenstvo. super je fotka bočica

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ovaj mi je savršen, možda i najlepši i najbolje urađen u kolekciji! Hvala puno!

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe