Opsednuta ljubičastom

20.7.16


Ah, ta ljubičasta. Volim je u svim nijansama, iako moju naklonost imaju one tamnije. Ako je lak napravljen sa savršenim šimerom ili fenomenalnom završnicom, moja predaja je lagana. Posle Desire, iz Vampy Chameleons kolekcije, još jedan lak je zaslužio svoje mesto na mojim stranicama.

Picture Polish Obsession je multihorm lak, koji je "par" Desire laku sa holo efektom. Njegovu boju je taško precizno opisati. Duboko ljubičasta sa vino crveno osnovom. U zavisnosti od osvetljenja lak je nekada više ljubičast sa plavim prelivom, a nekada duboko crveni sa bordo-ljubičastim prelivom. Iako se u bočici na ivicama presijava u zlatnim tonovima, njih na noktima nema. Lak ima sitan šimer koji se preliva od plave do crvene nijanse, u zavisnosti od preovlađujuće trenutne osnove.

sunce
senka
U senci preovlađuju hladni ljubičasto-plavi tonovi sa sitnim plavim šimerom. Na suncu su topli ljubičasto-bordo tonovi sa izraženim šimerom u plavim, ljubičastim i pink nijansama.Lak je ređe formule i lako se nanosi. Može da se koristi i preko taminijih lakova sličnih nijansi kao toper. Ukoliko se samostalno koristi potrebna su tri tanka sloja za punu boju i pravi multihrom efekat. U ovom slučaju lak se brzo suši. Lak ima visoki sjaj i nije mu potreban nadlak. Zbog jarke osnovne nijanse preporučujem korišćenje osnove za nokte.

Na svim slikama imam jedan sloj baze za nokte i tri tanka sloja laka. Nemam nadlak.

Senka:Sunce:
Iako sam se prvo lomila oko porudžbine ovog laka, mislim da nisam pogrešila jer je prelep. Svejedno da li je sunčan ili tmuran dan, ovaj lak je upečatljiv i poseban. Mislim da odlično pristaje svima, a posebno svetlom tenu jer tada dolazi do izražaja.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

2 comments

  1. S kog sajta poručuješ Picture Polish?

    ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe