City Color Lip Liners

7.4.16


Nakon što sam imala prilike da se igram sa City Color kremastom senkom u nijansi Nebula, poželela sam da probam još neke proizvode. Izbor je pao na olovke za usne, kojih mi uvek manjka. 

Olovke su crne, sa crnim poklopcem i sa vrhom u različitim bojama koji predstavlja nijansu olovke. Za mene ovo je posebno korisno jer u gomili olovaka, lako mogu da pronađem onu koja mi je potrebna. Imaju 0,5g. Dolaze u dve dužine. Iako mi se isprva činilo da se radi o dve različite linije, to nije slučaj. Iz kog razloga su neke nijanse "duže", dok su neke "kraće", ne znam. Nisam mogla pronaći podatak o tome, ako postoji. Duže olovke imaju samo naziv boje, dok kraće su označene sa nazivom i brojem.


Olovke se mogu koristiti samostalno, kao baza za ruževe ili uz ruževe. Ja olovke koristim uz ruževe (za okvir prirodnog izgleda usana) uvek u najsrodnijim mogućim nijansama. Zato ih imam mnogo, različitih brendova i cenovnog ranga. Moje usne su jako svetle, slabe pigmentacije, skoro se stapaju sa bojom kože lica. Zato većina olovaka za mene ima istu boju na usnama i na šakama.

Izabrala sam dve tamne i dve koralno-pink nijanse. Pigmentacija je dobra, odlična kod svetlijih, nešto malo lošija kod tamnijih. Lepo se nanose i lako se uklapaju sa ruževima srodnih boja. 

Na prvi pogled za Burgundy olovku može se reći da je braon-crvena. Na usnama je to potpuno drugačija nijansa. Prava burgundy ili boja crnog vina. Od sve četiri, ona je najlošijeg kvaliteta i najslabije pigmentacije. Potrebno je nekoliko premaza za celu površinu usana ili dupli prelaz za njene ivice. Ima blagi sjaj. Malo pažljiviji rad je poželjan. 


senka   /   sunce
Cotton Candy je prelepa svetlo pink nijansa, sa koralnim tonovima. Boja koja odlično pristaje svakom tenu. Odlične je pigmentacije, lako se nanosi. Mat je.


senka   /   sunce
Orchid #5 je hladna tamna bordo nijansa, sa primesama šljiva ljubičaste. Ona se najlakše nanosi od ovih koje imam. U jednom potezu ostavlja punu boju, sa blagim sjajem. Veoma slična sa Burgundy olovkom, ali meni lepša i kvalitetnija. Sa njom je rad lakši.


senka   /   sunce
Salmon #10 je kameleon nijansa. Nekada je više crvena, nekada narandžasta. Ponekad je prava koralna. Zavisi od osvetljenja. Nijasa koje ne pristaje svakome i koja je teško uklopiva. Nju je najbolje nositi samostalno, sem ako niste ljubitelj sličnih ruževa pa su kombinacije izvodljive. Lako se nanosi i ostavlja blagi sjaj. 


senka   /   sunce 
Olovke nisu vodootporne. Samim tim njihova trajnost nije njihova jača strana. Cena je 260,oo din. Ponuda boja je velika i možete je videti na sajtu zvaničnog uvoznika. Orchid #5 mi je favorit. Dok predosećam da ću se sa Cotton Candy družiti tokom leta.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

2 comments

  1. Odlican post! ♥ Nijanse su savrsene.
    Clan sam tvog bloga, ako zelis uzvrati.

    http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Baš izgledaju dobro.....Cotton candy mi je preslatka boja

    ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe