Božanske mačke

20.4.16


Još jedan lak koji se rodio iz saradnje brenda Picture Polish i poznatih nail blogerki je i Freya´s Cats. Ovog puta je u pitanju saradnja sa Nihridom.

Picture Polish ovaj lak opisuje sledećim rečima:

"Nihrida's love of blue, cats and a goddess..."

Inspiraciju za naziv laka Nihrida je našla u nordijskoj mitologiji. Freja je nordijska boginja ljubavi, lepote, rata i smrti. Pojavljuje se u kočijama koje vuku dve plave mačke - Bygul i Trjegul. Nihrida je zaljubljenik u plave nijanse, pa ne čudi što je ovaj lak u toj nijansi.

Picture Polish Freya´s Cats je električno plavi lak sa sitnim holo šimerom. Plava boja je očaravajuće, prelepa, jarka i upadljiva. Na svetlom tenu je posebno izražena. Holo šimer je rasejan i gust. Boje šimera se prelivaju u srebrnim,  belim, žutim, pink, zelenim, svetlo plavim nijansama.Lak ima jelly formulu i iz tog razloga je nešto ređi. Potrebna su dva sloja za punu boju i holo efekat. Ja nanosim tri tanka sloja jer se u tom slučaju lak brzo suši. I pored toga lako se nanosi. Zbog jarke plave osnove preporučujem obavezno korišćenje baze. Lak nema visoki sjaj nakon sušenja.

Na slikama imam jedan sloj baze, tri tanka sloja laka i jedan sloj nadlaka.

Volim Picture Polish lakove jer su odlični po svim stavkama, a boje, zvašrnice, holo šimeri su fantastični i drugačiji. Svakom novom nijansom i novom kolekcijom oduševljavaju kolekcionare širom sveta. Lak nije limited edition i dostupan je preko online sajtova.

Iako imam puno plavih lakova, njih nikad dosta. Još kad se voljena nijansa napravi sa holo efektom, oduševljenje ne izostaje. 

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

10 comments

 1. It is stunning! I have this beauty too <3

  ReplyDelete
 2. Je l' mogu ovi lakovi da se kupe negde u Beogradu? Ne sećam se da sam ih viđala.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Picture Polish lakovi nisu dostupni u Srbiji. Ali se mogu naručiti preko interneta. Sajt koji dostavlja u Srbiju - nailland.hu

   Delete
 3. Učinilo mi se da je teksturni lak. Na suncu je stvarno prelep.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Na prvi pogled može delovati tako. Sreća moja, pa nije :)

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe