Baylis & Harding - mala doza luksuza

4.3.16


Tokom dana imam sve manje vremena za sebe. Zato su večeri rezervisane za opuštanja i sitna zadovoljstva. Sve više uživam u dugom i laganom tuširanju. To je postao moj privatni trenutak kada punim baterije i oporavljam čula.

Kupke i losioni toplih i slatkastih nota su moj izbor tokom hladnih dana. Volim da obradujem sebe posebnim mirisima i prelepim tekstura. Takav je Baylis & Harding. U velikoj ponudi na domaćem tržištu, svoje mesto su pronašli i setovi njihovih proizvoda. Dozu luksuza dostupna svakome, koja brz ritam života menja za oporavljene misli i telo.

Jednostavan dizajn pakovanja dolazi u providnim plastičnim kutijama, na čijoj poleđini se nalazi mali otvor kroz koji se može njušnuti mirisna nota. Čiste linije ukrašene su mašnom i šljokicama, koje doprinose dozi glamura. Savršeni za poklon.


Badem je jedan od mojih omiljenih zimskih mirisa. Volim da se uvijem u njegovu toplinu. Tako je ovaj put moj izbor bio set sa mirisom badema i jojoba uljem. Sem predivnog mirisa, badem blagotvorno deluje na suvu kožu tela hraneći je, dok jojoba ulje koži pruža neophodu hidrataciju. Zato je ovaj spoj pravi dobitak za mene.

U setu se nalaze losion za telo, krema za ruke, krema za tuširanje  i dve bočice gela za tuširanje.


Krema i gel za tuširanje dolaze u simpatičnim plastičnim bočicama i količini 100ml. Boje meda, sa protkanim belim nitima, predivnog mirisa. Dominira badem koji se zadržava na koži. Iako guste teksture, potrebna je mala količina za celo telo. Lako se nanosi. Oba proizvoda klize pod prstima, ostavljajući svilenkast osećaj. Ne stvara se velika pena.


Elegantna bela tuba losiona za telo ima količinu od 50ml. Tekstura više podseća na kremu, jer je nešto gušća. I pored toga izuzetno lako se nanosi i potrebna je mala količina za celo telo. Bele je boje i predivnog mirisa, koji vremenom postaje mirniji. Badem se oseti u tragovima i dominira miris jojobinog ulja. Mojoj trenutno suvoj koži izuzetno prija. Postaje svilenkasta. Hrani je i neguje. Na prvi pogled može se učiniti da će se brzo potrošiti. Zbog specifične teksture, malo pakovanje dugo traje.


Krema za ruke ima identično pakovanje i količinu kao i losion za telo. Bele je boje, gusta. Mala količina, svega zrna graška, dovoljna je za obe šake. Prilikom razmazivanja postaje sve ređa, i brzo se upija. Miris je predivan. Badem, koji dugo ostaje na mojoj suvok koži. Krema ne stvara zaštitne filtere i ne ostavlja masne tragove. 


Prelepi setovi su u ponudi, ali ovaj sa bademom i jojoba uljem se izdavaja od ostalih, svojim prelepim, toplim mirisom. Za uživanje svih čula. Baylis & Harding su nam donele (citiram) "dve sestre koje su se odvažile da se upuste u ovu avanturu, pre svega, jer smatramo da naše tržište zaslužuje ovako divne i ženstvene proizvode". Nemam reči za dodati.


Ovaj set, set za negu stopala i luksuzni gelovi za tuširanje u dve različite mirisne note (jedan u kombinaciji breskva-ruža-vanila a drugi sa notom pomorandže kao osnovnom), možete kupiti u DM drogerijama. Cene su trenutno snižene povodom predstojećeg praznika. Nadam se da ćemo uskoro moći da uživamo u još nekim proizvodima ovog brenda. Baylis & Harding Srbija možete pratiti putem njihove facebook stranice.

Da li ste imali prilike da uživate u nekim Baylis & Harding proizvodima? Neke preporuke?

Hvala na čitanju.*

You Might Also Like

0 comments

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe