Zoya Eden

26.5.15Zoya Leslie i Tiana su dve prelepe prolećne nijanse. Deo iste Zoya Delight kolekcije za leto 2015. je i Zoya Eden

Iako ne veliki ljubitelj pink nijansi na noktima, Eden me je prilično prijatno iznenadio. Opisala bih ga kao "girly pink" ili "bubblegum pink". Prava jarka i čista pink nijansa. Zbog jednostavnosti je prikladna za svaki ten i boju kože. Odlično pristaje svetlim tipovima ali i onim tamnijima. Prava prolećna i letnja nijansa.Formula je dobra, ali nešto teža za rad. Najbolju pokrivenost i punu boju sam dobila sa tri tanka sloja. Naravno, mogu se koristiti i dva (prvi tanji, drugi puniji). Ali u tom slučaju se lak teže suši. Sa tri tanka sloja ova nijansa ima intezivan ton i ravnomerni nanos. Pre svakog narednog sloja potrebno je da se prethodni dobro osuši. Lak nema visoki sjaj nakon sušenja, ali se to postiže korišćenjem nadlaka.

Na svim slikama imam jedan sloj baze, tri tanka sloja laka i jedan sloj nadlaka.Iako jako lepa, Zoya Eden nije originalna i jedinstvena nijansa. Slična, ako ne i ista se može naći među mnogim brendovima. Ali, leto dolazi, a ono je nezamislivo bez jedne ovakve nijanse.

Zoya lakove možete kupiti po ceni od 853,oo dinara u prostorijama Ultra Sun-a.

Kako vam se sviđa? 

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

0 comments

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe