Zoya Tiana

21.4.15Sa dolaskom proleća pastelne boje ponovo postaju aktuelne. Od pastelno žutih, preko koralnih, zelenih, ljubičastih pa do plavih nijansi. Odeća pastelnih boja svuda oko nas, jednostavnost i prirodnost šminke na licu, nokti u svetlim nijansama - sa šimerom ili bez šimera...

Zoya kolekcija Delight za proleće 2015.godine nam je donela šest prelepih pastelnih nijansi. Tri su krem završnice Tiana, Lilian i Eden. Tri su sa šimerom: Daisy, Leslie i Rayne.Zoya Tiana je pastelno svetlo zeleni lak, koji bih opisala kao "svetlo pistaći zelena nijansa". Ovu boju bi mnogi opisala kao mint, usled opčinjenosti lakoholičarskog sveta ovom nijansom. Međutim,  Tiana je mnogo toplije osnove i ima primesa žute boje. Zbog toga pripada grupi "pistaći zelene". Ovakva nijansa je dosta osetljiva, ali nosiva za sve tonove kože. Dobro pristaje svetlima, ali i tamnim osobama. Lak je krem završnice. Sjaj nije visok nakon sušenja, pa isti možete nadograditi putem nadlaka.Formula je dobra, ali nešto teža za rad. Najbolju pokrivenost i punu boju sam dobila sa tri tanka sloja. Naravno, mogu se koristiti i dva (prvi tanji, drugi puniji). Ali u tom slučaju se lak teže suši. Sa tri tanka sloja ova nijansa ima intezivan ton i ravnomerni nanos. Pre svakog narednog sloja potrebno je da se prethodni dobro osuši, jer u suprotnom dolazi do povlačenja laka i pojave ćelavih mesta.

Na slikama imam jedan sloj baze, tri tanka sloja laka i jedan sloj nadlaka.
Zoya Tiana je prelepa prava prolećna i vesela nijansa. Preporučila bih je svakome ko voli neobične, a opet svedene boje na noktima.

Zoya lakova možete kupiti po ceni od 853,oo dinara u prostorijama Ultra Sun-a. 

Kako vam se sviđa? Jel imate neki lak iz ove kolekcije? Preporuke za neke Zoya nijanse?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

10 comments

 1. Aaa moram da je kupim zove se tiana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Verujem :) Da postoji lak sa mojim imenom verovatno bih potrčala da ga kupim, ali ne čuh nikada za neki lak koji se zove Jelena :)

   Delete
 2. Sviđa mi se i uzela bih je da nemam već nekoliko sličnih lakova.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lep je, i mislim da bi tebi sjajno pristajao jer si "topla". Nemoj je odbacivati, razmisli.

   Delete
 3. Prelepe nijanse, bas prolecne. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prave prolećne, samo da proleće ove godine potraje :)

   Delete
 4. Aaaaa i ova se mi svidja! :D

  www.blogvivalavida.com

  Pogledaj blog!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prava proletnja pastelna nijansa.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe