Trind Nail Brightener

26.4.15


Trind Nail Brightener u bukvalnom prevodu bi značilo "Posvetljivač noktiju". Nekog adekvatnog, a jednostavog prevoda za ovakav proizvod, na srpskom jeziku, nema. Uvoznik ga je nazvao "Izbeljivač noktiju". Ja bih ga jednostavno opisala kao sredstvo za vizuelno posvetljivanje noktiju. 

Proizvod dolazi u klasičnoj Trind bočici i količini od 9 ml. Sastav:

Ethyl Acetate, butyl Acetate, Phthalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, bis (t-Butyl Benzoxazolyl) Thiophene, SD Alcohol 3-C (Alcohol Denat.) MEK, RED 33 (CI 17200), Violet 2 (CI 60725).


Trind Izbeljivač noktiju se može koristiti samostalno, ali i preko drugih lakova. Ukoliko se koristi samostalno, preko golog nokta doprinosi da mrtvi, beli deo nokta bude belji i svetliji, a sam nokat je "obojen" plavičastom nijansom. Ispod njega nije obavezno korišćenje baze, jer ne farba površinu nokta. Takođe nije potrebno nanositi dodatni nadlak, jer Trind Izbeljivač noktiju ima visoki sjaj.

Na prvoj slici nokti na srednjem i malom prstu su "goli", dok su nokti na kažiprstu i domalom prstu premazani jednim slojem Trind Izbeljivača. Na drugoj slici na svim noktima imam po jedan sloj ovog sredstva. Obe slike su fotografisane na suncu, i plavičasti efekat, kao i "belji" mrtvi deo nokta su vidljivi. Treća slika je fotografisana u senci i tada plavičasta nijansa dolazi do posebnog izražaja.


Efekat sjaja koji se dobija njegovom upotrebom nije prirodan. Ukoliko ste ljubitelj možete ga koristiti samostalno, kao završni nadlak u sklopu francuskog manikira ili kao nadlak preko lakova u boji za dobijanje drugačijeg efekta, izmenjene nijanse ili akcenta osnovne boje. Najbolje se uklapa sa lakovima plavih, belih, zelenih i ljubičastih nijansi. Nekada se promenjene nijanse primećuju na suncu, nekada u senci.

Na noktima kažiprsta i srednjeg prsta je lak Trind Surf´s Up. Na kažiprstu je nanet i sloj Trind Izbeljivača za nokte, što je doprinelo da lak izgleda mnogo plavlje u odnosu na njegovu realnu boju. Na noktima domalog i malog prsta je Trind Ice Blue. Na domalom prstu je nanet i sloj Trind Izbeljivača, što je doprinelo da lak izgleda nešto svetlije i jarkije.


Na nekim lakovima promene nijansi se jasno i lepo primećuju na suncu. Nail Inc. Royal Botanical Gardens je na noktu kažiprsta premazan sa Trind Izbeljivačem, dok srednjem prstu nije. Kiko 530 na malom prstu je realne boje, koja je nešto zelenijih tonova od slojeva nanetih na domali prst, koji imaju jedan sloj "plavičastog" sredstva.


Beli lakovi poprimaju hladnije tonove i plavičaste odsjaje. Na noktima kažiprsta i srednjeg prsta je Chanel Eastern Light, sa jednim slojem Trind Izbeljivača na kažiprstu. Na domalom i malom je OPI Chiffon My Mind (Trind Izbeljivač je nanet na domali prst).Trind Nail Brightener je korisno sredstvo jer ne samo što ga možete koristiti kao sjaj za nokte, nego što pomoću njega od jednog laka možete dobiti dva. Lako se nanosi i brzo se suši. Ja najviše volim da ga nosim samostalno, kada nemam vremena za uredan manikir. Sa njim, iako izgled noktiju nije prirodan, dobijam brzo sređene nokte.

Cena poizvoda je oko 1000,oo din i može se kupiti, uz ostali Trind asortiman, u sledećim apotekama:

1.Apoteka Benu, TC Delta city, Beograd
2.Apoteka Benu, TC Ušće, Beograd
3.Apoteka Benu, Yu Biznis Centar, Bulevar Mihaila Pupina 10b, Beograd
4.Apoteka Benu, Beogradska 50,Beograd
5.Apoteka Benu, Resavska 2, Beograd
6.Apoteka Benu, Kosovska 4, Beograd
7.Apoteka Benu, TC Merkator, Novi Sad
8.Apoteka Ivančić i sinovi, Bulevar Zorana Đinđića 64a, Novi Beograd
9.Apoteka Ivančić i sinovi, Ilije Garašanina 5, Beograd
10.Apoteka Sazofarm, Petra Martinovića 37, Banovo bedo, Beograd
11.Apoteka Veljković, Vojvode Mišića 4, Paracin
12.Apoteka Viva EM, Goce Delčeva 29, Beograd
13.Apoteka Viva KA, Njegoševa 90, Beograd
14.Apoteka Fabeg 3, Dr Svetislava Kasapinovića 5, Pancevo
15.Apoteka Banjica 2, Paunova 6a, Beograd
16.Apoteka Fabeg Inđija, Jug Bogdanova 3-7, Inđija

Jeste li probali nekada slični proizvod Trind ili nekog drugog brenda? Kako vam se sviđa? Kakvi su vaši utisci?

Hvala na čitanju.*

You Might Also Like

10 comments

 1. Jao precool mi je ova njegova moc datako naglasi boju laka. :)

  http://sparklyget.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Za jedan se dobije lak sa dve različite nijanse. Zanimljiv proizvod.

   Delete
 2. Meni toploj sam po sebi daje baš neprirodan izgled noktiju ako ga nosim samog, ali sviđa mi se kako si ga predstavila preko raznih lakova u boji. Zanimljiv mi je preko belog.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Preko belog je najizraženije jer će svakom belom dati ledenu nijansu. Ja volim da ga nosim i solo, iako nije prirodan izgled, ali je drugačije i zanimljivo.

   Delete
 3. Super je taj "ultraljubicasti" efekat. I essence ima ovakav proizvod, sasvim dobar, mnogo manje kosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odlično ako ima i Essence. Njega na žalost nisam probala, ali verujem da je dobar.

   Delete
 4. zanimljiv je, i super si ga predstavila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :) Dugo je čekao na recenziju, bilo mi je potrebno da se sve kockice poklope.

   Delete
 5. Odlican je, ali nema u Nisu. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Šteta. Možda da pozoveš navedene apoteke i da pitaš da li hoće da pošalju kurirskom službom? Ili da pozoveš direktno uvoznike i pitaš to isto.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe