Essie Shearling Darling

24.3.15Essie Shearling Darling je lak kome sam dugo odolevala. Od momenta kako se pojavio kod nas u prodaji, zagledala sam ga svaki put kad sam naletela na bočicu. I uvek ga vraćala nazad. A onda je nestao sa polica, i ja sam silno poželela da ga imam. Tako je ostalo na želji... Prilikom jedne posete DM-u u korpici sa sniženim lakovima videla sam i Shearling Darling. Više nisam oklevala i za cenu od  445,oo din i dodatnih 15% popusta zbog otvaranja nove filijale, ova kupovina je bila pravi izbor. Već prilikom prvog mazanja sam shvatila da bih ogromnu grešku napravila da sam ga propustila.

Shearling Darling je deo Essie istoimene kolekcije za zimu 2013. godine. Pored ovog laka, u kolekciji se nalazi još pet prelepih zimskih boja, od kojih se posebno izdvaja Mind Your Mittens, dok se Sable Collar nikada nije pojavio kod nas na tržištu. Na promo slikama Shearling Darling je zvezda kolekcije, i to ne bez razloga.


Esssie Shearling Darling je lak tamne, duboke, vino crvene boje. Prava bogata "burgundy" nijansa. Nije orignilana, jer se može naći kod skoro svakog brenda. Ali u kombinaciji sa formulom i završnicom, lak je zaista izuzetak. Savršen lak visokog sjaja, pa upotreba nadlaka u tu svrhu nije neophodna. Opisala bih ga kao hibrid između krem i jelly formule. Maže se lako i četkica klizi po površini nokta. Jedan puniji sloj je sasvim dovoljan za punu boju, mada ja koristim dva tanka. Između slojeva je potrebno sačekati svega 3-4 minuta. Upotreba baze je preporučljiva, jer ove nijanse imaju tedenciju farbanja noktiju.

Na slikama imam bazu, dva tanka laka za nokte, i nemam nadlak.
Essie Shearling Darling pristaje svima, bez obzira na ten i podton kože. Ali mislim da na svetloj koži najviše dolazi do izražaja punoća i lepota boje. Zahvalna nijansa za sve prilike. Ukoliko ga negde ugledate, nemojte oklevati, nego ga ponesite kući. Ovo je jedna od onih boja koje svaka žena "mora" da ima u svojoj kolekciji.

Neostvarena želja iz ove kolekcije je još i Mind Your Mittens, pa ukoliko ga negde ugledate obavezno mi javite. O ovom neprežaljenom laku možete pročitati kod Vedrane na blogu.

Kako vam se sviđa?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

16 comments

 1. Baš sutra mi ide post o Mind Your Mittens :D
  Čini mi se da Shearling komotno može da zauzme mesto koje Rouge Noir drži, posebno ako se uzme u obzir superiornija formula.

  ReplyDelete
  Replies
  1. CH Rouge Noir sam, i pored čarobne boje, davno prosledila baš zbog loše formule. U međuvremenu je on reformulisan, ako se dobro sećam, ali se nisam usudila na ponovnu kupovinu. Shearling Darling je odlična zamena, sa mnogo boljom formulom. Jao Mittens... Jedva čekam da vidim :)

   Delete
 2. Divan, pravi jesensko zimski <3

  ReplyDelete
 3. Idealna nijansa za hladniji period :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Idealna. Sad mi je jako žao što ga nisam ranije kupila, ali dobro... nikad nije kasno.

   Delete
 4. Divan, tako je raskošan i glamurozan, stoji ti uz ten.

  ReplyDelete
 5. Divna burgundy nijansa. Ja sam ulovila na sniženju u Knezu (pre dva meseca) Mind Your Mittens. Nije mi ništa specijalno, jednom sam ga probala i to je to. Daću ti ga vrlo rado :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Divan je zaista. Hvala ti <3

   Delete
 6. Jedna od meni najljepsih Essie nijansi!

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe