OPI - Kiss Me At Midnight

10.12.14OPI Kiss Me At Midnight je deo OPIjeve novogodišnje kolekcije za zimske praznike 2013/2014. godine pod nazivom Mariah Carey Holiday 2013. Saradnja OPI brenda i ove pevačice do sada se pokazala kao pravi pogodak, jer nema neuspešnih kolekcija. Većna lakova su sjajni, prelepi, orginilani, kvalitetni i traženi. Iz ove kolekcije imam samo jedan lak, i to kupljen dosta posle njene premijere.

Kolekcija je bogata lakovima krem završnice, sa sitnim šimerom, metalik završnicom, teksturisanim lakovima...Kiss Me At Midnight je prelepi teksturisani lak, ledeno plave boje, koju uvek povezujemo sa zimom i snegom. Pored hladne osnove, zastupljene su krupne, šestougaone šljokice srebrne i plave boje. Boja je teška za slikanje, jer na fotografijama ispadne mnogo plavlja i intezivnija nego što zaista jeste, u nekim pokušajima. U drugim, lak na fotografijama bude mnogo sivlji. Najrealnija je kao na slici bočice, ispod.


Prekrivanje je odlično. Dva tanka sloja su sasvim dovoljna. Ukoliko ste vešti lak možete nanositi i jednim punijim slojem. Brzo se suši. Šljokice su krupne i savetujem skidanje laka putem folije. Isto tako obavezna je baza zbog mogućeg oštećenja nokatne ploče. Preko ovog laka nisam koristila nadlak, jer mislim da bi bilo potrebno nekoliko slojeva da se izglača površina. Lično, lepši mi je bez nadlaka.

Na slikama imam jedan sloj baze, dva tanka sloja laka i nemam nadlak.


Zbog težine fotografisanja, četvrta slika po redu je realan prikaz stvarne boje laka OPI Kiss Me At Midnight. Zaista prelep lak.

Kako vam se sviđa? Jel volite teskturne lakove? Neki omiljeni?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

12 comments

 1. OPI teksturci su najbolji :)
  Ali odavno ih nisam mazala ... idem odmah to da ispravim

  ReplyDelete
  Replies
  1. Divni su zaista. Jedni od najboljih.

   Delete
 2. Presavrsen <3 Svidja mi se kako ti stoji, skroz <3

  ReplyDelete
 3. Čoveče, presavršen je. Imaš i odličnu dužinu, i oblik, i još sa ovim lakom stvarno predivno izgleda. Inače obožavam teksturce, i odavno mi se nije neki ovoliko dopao.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Ovaj je zaista poseban.

   Delete
 4. Odličan je za tebe tako hladnu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Ledeno za ledene :)

   Delete
 5. Slazem se sa Cajom. ;) Sad mi je on lepsi od Get your number. Nije proziran i ima lepu plavu nijansu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Mnogo je lepši od Get your number.

   Delete
 6. Ovo im je možda i najlepši teksturac, baš interesantna plava boja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste, jedan od najlepših. Zaljubila sam se u njega kad sam ga videla kod tebe i nisam se smirila dok ga nisam kupila.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe