La Roche-Posay Hydreane akcija

2.11.14Stepen hidratacije kože nije uvek postojan. Zato je važno koži pružiti dnevnu dozu vode. Isušena koža jeste ona kojoj nedostaje voda. Tada koža gubi elastičnost i sjaj. Javlja se osećaj zategnutosti i peckanja, svraba i dolazi do preuranjenih bora. Bez obzira da li je koža lica suva, normalna, mešovita ili masna, svaki tip može pratiti dehiratacija. 

La Roche-Posay Hydreane je svakodnevna hidratantna nega za osetljivu kožu. Proizvodi iz ove linije su bogati selenom, svakodnevno hidriraju i smanjuju osetljivost kože. U srcu formule nalazi se termalna voda La Roche-Posay, koja hidrira, umiruje i čini kožu mekšom. Prvi put ikad, La Roche-Posay termalna voda formulisana je sa Hidrolipidima, novom generacijom nosača vode, koji prodiru u kožu i daju joj potrebnu vlagu i postupno smiruju njenu osetljivost. 

Hydreane linija ima nekoliko proizvoda: hidratantne kreme (light i rich verziju) i BB kreme (light i medium nijansu). 


U ovom projektu učestvuju četiri blogerke i svaka od nas ima jedan proizvod, namenjen za njen tip kože i aktuelne probleme sa kožom lica, ukoliko ih ima. Moj proizvod je Hydreane Rich krema za lice. Krema je pogodna za suvu i isušenu kožu. Takođe, pogodna je za mešovitu kožu sa suvim obrazima.

Ove jeseni La Roche-Posay oragnizuje akciju, kako za nas blogere, tako i za vas, naše čitatelje. Zajedno ćemo testirati proizvode, deliti mišljenja i iskustva, koja ćemo predstaviti širokoj publici. O čemu se radi, pročitajte u nastavku.


Pravila učestvovanja

La Roche-Posay je odlučila da, pored mene i jednog prijatelja brenda - javna ličnost, u priču za HYDREANE Rich, uljuči još 19 devojaka i žena.

Pet učesnica, koje su čitateljke mog bloga, sam sama odabrala. 

Putem bloga pozivam vas 14 da kremu testiramo zajedno.


Vaš zadatak je sledeći:

  • da kremu testirate u skladu sa potrebama vaše kože lica
  • da nakon tri nedelje u nekoliko rečenica napišete svoje utiske i mišljenje, i pošaljete mi na e-mail
  • pošaljete svoju fotografiju nakon upotrebe proizvoda kao prilog
  • nekoliko vaših potpisanih utisaka, bez fotografije, biće podeljeno na mom blogu, u sklopu moje recenzije, dok svi poslati - sa fotografijama se prosleđuju organizatoru akcije.

Ukoliko ste zainteresovane, volela bih da ostavite komentar sa vašim imenom i prezimenom na mojoj facebook stranici (ovde) u postu koji ću objaviti, pod nazivom "La Roche-Posay Hydreane akcija". Nakon poslednje prijave, bićete kontaktirane sa instrukcijama šta mi je neophodno od podataka, kako bi vam proizvod blagovremeno bio dostavljen na kućnu adresu.

Ovo je divan način komunikacije jednog brenda sa svojim korisnicma, da istražujemo i uživamo zajedno.

Hvala na čitanju i učešću.*

Akcija se odnosi na područje Republike Srbije.

You Might Also Like

0 comments

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe