China Glaze - Choo Choo Choose You

23.11.14Pored All Aboard, Well Trained i One Track Mind, Choo Choo Choose You je deo China Glaze kolekcije za jesen 2014.godinu i prvi lak iz ove kolekcije koji se našao na mojoj listi želja. Predivne fotografije sa raznih blogova učinile su da ovaj lak s nestrpljenjem očekujem. I zaista, ovo je najzanimljiviji lak koji je China Glaze putio u prodaju ove sezone, i u poslednjih par kolekcija.

Iskreno, boju ovog laka je teško opisati. Bazna nijansa, kao i šimer, se menjaju u zavisnosti od vrste osvetljenja. Jaka svetlost, senka, sunce utiču na krajnji efekat. Tako lak može imati izuzetno sjajni šimer ili multihrom efekat.

China Glaze ovaj lak opisuje kao "dimno ljubičasto/sivi lak sa zlatnim šimerom". Ali, on je mnogo više od toga. U bočici izgleda kao dimno ljubičasti lak sa maslinasto zelenim i zlatnim šimerom. U senci na noktima ima multihrom efekat prelivanja boje od maslinasto-zelene do sivo-ljubičaste, sa sitnim, ali ne tako efektnim, zlatnim šimerom, koji dobija bakarnu nijansu. 

oblačno vreme, direknto dnevno svetlo
oblačno vreme, direktno dnevno svetlo
oblačno vreme, indirektno dnevno svetlo
oblačno vreme, indirektno dnevno svetlo
Na suncu lak ima ljubičasto-braon nijansu sa izrazito zlatnim šimerom i visokim sjajem. Među zlatnim česticama mogu se videti nijanse svetlo plave, pink i narandžaste.

sunce, direktno dnevno svetlo
sunce, direktno dnevno svetlo
Formula je dosta retka. Potrebno je tri sloja za punu boju i pun efekat. Takođe se može naneti i kao toper preko drugih tamnih lakova. Suši se brzo, ali potrebno je ostaviti nekoliko minuta između svakog sloja. Na svim slikama imam bazu, tri sloja laka i nemam nadlak.


Choo Choo Choose You je zaiste predivan lak, koji je teško opisati i slikati. Kompleksan je, prevrtljiv zajedno sa svetlošću i svaki put je drugačiji. I pored toga, zaista je prelep i vredi odvojiti vreme za njegovo mazanje, jer efekat koji pruža je neverovatan. Ukoliko želite ovaj lak savetujem da istražite i pročitate što više recenzija i pogledate što više fotografija.

Kako vam se sviđa? Da li ste kupili neki lak iz China Glaze jesenje kolekcije?

Hvala na čitanju.

Ogrlica "Nakit sa dušom".

You Might Also Like

8 comments

 1. Očekivala sam da boja bude punija i nešto tamnija, ali se slažem da je interesantan. I drago mi je što ga imam. :)

  Super ti je legao.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I ja sam takav utisak stekla na osnovu nekih recenzija, ali ipak nije tako. Interesantan je zaista. Hvala puno.

   Delete
 2. Nesporno je da mu je boja zanimljiva i jedinstvena.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste, jako je zanimljiva i promenljiva.

   Delete
 3. Pitanje nije vezano za post i oprosti na tome, ali ne znam koga više da pitam, a probala sam na više mjesta... Jel znaš što se događa sa tvojom koleginicom sarom nyx? Obožavala sam njen blog, ali čini mi se da je odustala od pisanja, jel to točno?'? :-( Eto oprosti i hvala.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nikakav problem :) Sara trenutno uživa u nekim drugim čarima, a blog je ostavila malo "sa strane" da odmori :)

   Delete
 4. prelep je, a ti si ga baš odlično dočarala

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe