Picture Polish - Lagoon

30.9.14Iako je leto već iza nas, ovaj lak ne mogu da ostavim po strani. Jednostavno nije fer prema njegovoj lepoti. U pitanju je Picture Polish Lagoon. Slobodno mogu da napišem da je ovo jedan od najlepših kompleksnih tirkizinih lakova koje imam u kolekciji.

Picture Polish su došli na sjajnu ideju da kontaktiraju najuspešnije svetske nail blogerke i zajedničkim snagama naprave lakove. Nepotrebno je reći da su lakovi iz ove kolekcije najprodavaniji lakovi na svetu, jer su drugačiji, originalni i prelepi. Lagoon je produkt saradnje sa Sam, vlasnicom bloga Fashion Polish. Pored ovog laka u kolekciji su Ocean, Hope, Freya´s Cat, Cosmos, Mallard, Kryptonite, Imperial...

Lagoon je predivan čisto plavo-tirkizni lak sa rasejanim, sitnim holo efektom. Na jarku baznu boju, ovakav suptilan holo efekat izgleda predivno. Ono što lak čini još lepšim jesu i šestougaone holo šljokice, koje daju efekat trodimenzionalnosti samom laku. Nisu guste, pa ne postoji opasnost da će površina nokta nakon lakiranja biti pretrpana ili neuredna.Lagoon opisuju kao "tirkizni jelly sa rasejanim holo efektom." Iako nisam ljubitelj jelly lakova i retko koji privuče moju pažnju, ovaj je jako dobar. Prvi sloj laka je ređi, te može da se koristi i kao nadlak preko drugih lakova srodnih nijansi. Ali mislim da bi to bila prava šteta, jer je teško naći lak ovako lepe tirkizne nijanse. Dva sloja su dovoljna za pun efekat i prelepu jarku tirkizno plavu boju. Nakon nanošenja nadlaka, lak naprosto blista i hvata sve poglede.

Na slikama imam bazu, sva sloja laka i jedan sloj nadlaka.

Tirkizna narukvica "Nakit sa dušom" i Picture Polish Lagoon su savršeni spoj...
Jednostavno čaroban je, i mislim da odlično pristaje svima.

Kako vam se sviđa? Jel imate neki Picture Polish lak? Neke preporuke?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

6 comments

 1. Prelep, prelep, prelep.
  Fotografije su ti odlične

  ReplyDelete
 2. joj, koliko ga volim! odlično ti stoji!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Ja ga obožavam <3

   Delete
 3. Savrsena boja i sljokice nisu napadne, bas mi se dopada.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Izuzetno je lep. Svakom bih ga preporučila.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe