A England - Dragon

14.8.14A England su pored Picture Polish, meni jedni od najlepših lakova. Originalni su, kako po bojama i završnicama, tako i po efektu. Kao i većina retkih i prelepih bočica, A England su ne prodaju u Srbiji, niti zemljama regiona. Mogu se naručiti preko interneta i online prodavnica, koje isporučuju u našu zemlju, i cena im je oko 10$. Lakovi su 3-free i ne testiraju se na životinjama. Kolekcije su male, ne previše česte i neretko veoma ograničene. Mada, neke najpopularnije nijanse se i dalje proizvode.Tako im i ja nisam odolela.

A England Dragon je deo njihove najprodavanije kolekcije "The Legend". Ova kolekcija je donela neke od planetarno popularnih nijansi, kao što je Dragon, Saint George, Bridal Veil... 


 Ovaj brend svoje lakove opisuje sledećim rečima:

 "bearer of a valiant & courageous heart, this fathomless teal reveals the strength of the brave knight's convictions with his gleaming, fiery core."

Iako nisam veliki ljubitelj zelenih nijansi na noktima, Dragon je poseban dragulj koji ruši sve predrasude i zaslužuje da bude deo svake kolekcije. Nikad nisam mogla da pomislim da će mi se neki zeleni lak svideti u tolikoj meri. Tako ovaj lepotan danas krasi moje fioke i plašim se da ga mažem onoliko koliko u suštni želim, iz straha da će ubrzo nestati.

Dragon je divan hologramski lak, prelepe toplo srednje zelene nijanse. Rasejani holo efekat je izražen i najzastupljenije su svetlo-zelene i zlatno-bakarne čestice. Za Dragon kažu da je "like sunlight glinting off his iridescent mossy green scales, the fearsome Dragon lays basking arrogantly, awaiting his due!".Formula je jedna od najboljih sa kojima sam ikad imala prilike da radim. Dovoljan je jedan sloj za puni efekat, ali sa dva tanka lak dobija dubinu, izraženiju boju, lepši holo efekat. Dosta brzo se suši i ima visoki sjaj. Preporučujem korišćenje baze, zbog mogućih tragova laka.

Pravu lepotu laka teško je dočarati rečima, te vas prepuštam slikama. Na svim slikama imam dva tanka sloja laka, uz obaveznu bazu, bez nadlaka.


Dragon je zaista pravi zmaj među lakovima. Ime mu pristaje. 

Kako vam se sviđa? Jel imate neki A England lak, neke preporuke?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

12 comments

 1. Moje ljubimce! <3 Definitivno je ovo najlepsi A England lak. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prelep je, u to nema sumnje. Mada mu Đole jako dobro pariria :)

   Delete
 2. Apsolutno predivna zelena nijansa!

  ReplyDelete
 3. Sada bih ga tako rado mazala. Iz nekog razlog i njega i Đoleta čuvam za neku posebnu priliku, a nikako da ta prilika dođe. Dobro je da si ti iskoristila ovo sunce da ga lepo uslikaš.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Morala sam konačno da ih probam po pravom osvetljenju. Sve ih obilazim kao mačka i čekam neke lepše dane. Više nisam mogla da izdržim.

   Delete
 4. lkubav, potpuna ljubav.

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. Jeste, toliko da okice moraju da zasjaje pri pomenu na Zmajčeka.

   Delete
 6. Divan je, jedan od najinteresantnijih lakova ikada. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odlično smućkana boja sa još boljom formulom.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe