Misslyn Velvet Diamond #78 - Dazzling Water

17.4.14Misslyn Velvet Diamond broj 78 ima naziv Dazzling Water. Još jedan prelepi teksturni lak. Kada pogledate boju u bočici shvatite da mu naziv zaista pristaje. Lak koji sam silno želela i od njega očekivala najviše, ali to ipak nenadano dobih od Royal Blue. Od svih lakove koje imam iz ove kolekcije najsličniji je laku Elegance.

Boja Dazzling Water je prelepa. Na osnovu promotivnih slika sa interneta sam očekivala intezivniju nijansu. Ali kad sam ga videla, a potom i nanela na nokte, boja nije bila toliko jarka kao na slikama. Malo sam se razočarala, ali nakon nekoliko mazanja i nošenja shvatila sam da mu ne bi ni pristajalo da bude drugačiji. Dovoljno nežan, a opet upečatljiv i prelep. Boju bih uporedila sa bojom brze rečne reke, koja se preliva preko mahovina. Prelepa tirkizno zelena nijansa, sa krupnim srebrnim i svetlo plavim šljokicama. Šljokice se na suncu i jakom veštačkom osvetljenju presijavaju na srebrno. Pažljivom oku ne mogu da promaknu retke šestougane šljokice skoro teget nijanse. Nema ih puno, ali su ipak tu.
Lepo se maže i dosta brzo se suši. Gustina laka je odlična i pun efekat može da se postigne jednim punijim slojem, ali preporučujem dva tanka sloja. Ispod laka korišćene baze je obavezno, iako boja ne spada među one koje farbaju nokat. Ali štite površinu istog od mogućeg oštećenja prilikom skidanja laka. Lak se najlakše skida uz pomoć folije. Nisam probala kombinaciju sa nadlakom, jer sa jednim slojem nadlaka ne bih dobila "zaglađenu" površinu nokta.

Na slikama imam dva tanka sloja laka, uz obaveznu bazu.

Boja Dazzling Water pristaje svakom tenu, bilo da ste hladni ili topao tip. Jednako je lep i zimi i leti. Izuzetno neobičan. Nisam uspela da nađem dupe za ovaj lak među lakovima koji su dostupni na našem tržištu. Ili su nijanse previše plave ili previše zelene.

Ako vam se ukaže prilika da možete da kupite ove lakove, iz kolekcije preporučujem Dazzling Water i Royal Blue, jer su jedinstveni i prelepi.

Jel imate preporuke za još neke lakove ovog brenda?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

10 comments

 1. Auuu predivan je! Mene malo podeca na CG lakove iz kolekcije Prismatic chroma glitters.
  Fotografije su ti tako dobre da nemam reci! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Moguće da podsećaju, nisam gledala te CG lakove pa ne mogu da potvrdim. Hvala za fotografije.

   Delete
 2. jao, ne znam kako je moguće da ti se nije svideo na prvu loptu, magičan je

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne znam, na prvi pogled stvarno sam očekivala mnogo više. Ali sreća, ljubav je rođena na drugi pogled :)

   Delete
 3. Ovaj i plavi su mi pobednici u grupi. :) Oba prelepa i originalna.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oba su zaista divna, prelepi su i kod nas nisam viđala ništa slično.

   Delete
 4. Bas je lep teksturac.

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe