Misslyn Velvet Diamond #12 - Universe

12.4.14Drugi Misslyn Velvet Diamond lak koji posedujem je Universe. Kao i njegov prethodnik i ovaj lak na bočici ili etiketi nema ispisan naziv. Samo brojčanu oznaku #12. Iako pripada istoj kolekciji kao i Elegance, znatno se razlikuje od njega po teksturi i završnici.

Universe je lak crne osnove sa srebrnim šljokicama. Pod nekim uglom srebrne šljokice prelaze u belu boju, pa lak izgleda da ima sivu osnovu. Lak ima teksturnu završnicu, ali za razliku od Elegance, Universe ima nešto nežniji teksturni finiš, nekako mekši. Kada se pređe prstom po površini nokta ne oseća se velika "grbavost". Zbog takvog stepena teksture, preko ovog laka može da se koristi nadlak. Tada se dobija crni lak sa srebrnim šimerom. Međutim, kako je po osnovi ovo teksturni lak, potrebno je dva punija sloja nadlaka. Meni lično se više sviđa u svom originalnom izgledu.

sa nadlakom
bez nadlaka
Lak je nezgodne gustine. Jedan sloj nije dovoljan. Drugim debljim slojem može da se dobije potpuna prekrivenost nokta. Ali na taj način, ako se ne dozira pažljivo sam nokat može da izgleda "debelo" nakon sušenja. Universe najlepše izgleda sa tri tanka sloja. Suši se brzo. Ispod laka je obavezna baza. Iako nije gustog teksturnog efekta, lak sam ipak svaki put skidala putem folije, da ne bi došlo do oštećenja površine nokta.

Na slikama imam tri tanka sloja, bez nadlaka. Ispod obaveznu bazu.
Mogu da napišem da je dupe za ovaj lak, koji je dostupan našem tržištu, Golden Rose Holiday #60. Recenziju o ovom laku možete pročitati kod Vedrane na blogu, ovde.

izvor
Kako vam se sviđa Misslyn Universe?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

6 comments

 1. I meni je bolji bez nadlaka :) Odličan je!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jako je lep. Bez nadlaka mnogo lepši.

   Delete
 2. Lepo izgleda, ali šteta što mu je formula nezgodna. Deluje manje sivo od Golden Rose, što mi se dopada.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Slični su, ali opet dovoljno različiti.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe