OPI - Honey Ryder

23.1.14OPI Honey Ryder je teksturni lak, tzv. liquid sand iz OPIjeve kolekcije Bond Girls. Iz ove kolekcije ranije sam uradila recenzije Jinx-a i Vesper-a. Jinx je i dalje moj veliki ljubimac i lak koji rado nosim i tokom ovih tmurnih dana, jer mu lepota nije umanjena. Za razliku od razočarenja koje je došlo nakon mazanja Vespera, mislila sam da iz ove kolekcije neću uzeti nijedan lak više. Ali nakon povoljne prilike i kupovine "polovnih lakova", odlučih se da uzmem Honey Ryder. 

Već u samoj bočici Honey Ryder jako podseća na izgužvanu zlatnu foliju Ferrero Rocher kuglica.

Izvor
Izvor

Zlatna boja je jedna od onih sa kojom mora da se pazi prilikom biranja nijanse. Zaista su samo one presudne da li će vam zlatni lak lepo stajati na rukama ili ne. Bitno je da procenite da li je boja dovoljno hladna ili topla za vaš ten. Ako tu ne pogrešite, lak će na noktima izgledati veličanstveno. Honey Ryder je hladno zlatne boje, i kao takva pristaje hladnim tipovima poput mene. Već u samoj bočici mogu se primetiti diskretne šljokice. Pored hladno zlatne, one se presijavaju na bele i srebrne nijanse. Na noktima se stapaju u teksturnu završnicu laka, dok se u bočici vide kao zasebne celine. Kada pogledate na nokat i osušen lak, možda će se uhvatiti koja šljokica kako usamljeno stoji, ali to je zaista retko.Isto kao i Jinx, Honey Ryder ima odličnu formulu. Jedan deblji sloj je dovoljan, ali ja preferiram dva tanja. Na taj način dobijam punoću efekta i lak mnogo lepše izgleda. Brzo se suši, i dok drugu šaku završite, prva je spremna ponovo za lakiranje. Kombinaciju sa nadlakom nisam probala, jer OPI teskturci su zaista lepši kada se nose samostalno. Kao dragulji na rukama i za mene predstavljaju odličnu zamenu za nakit, ponekad čak i mnogo efektniju. Honey Ryder se jednostavno skida, kao i svaki drugi lak. Moj savet je da natopljeni tufer držite desetak sekundi na noktu i blagim pritiskom svučete lak u jednom pravcu - ka vrhu nokta. Time ćete sprečiti da se neke od šljokica rasipaju oko noktiju. Takođe kao i do sada, ispod svakog teksturnog laka savetujem nanošenje baze.

Na slikama imam dva sloja, bez nadlaka, uz obaveznu bazu.


Iako sam u samom početku pojave ovakvih lakova, tvrdila da mi se ne sviđaju i da ih nikad neću nositi, moram napisati da je dobro što sam se predomislila. Bila bi velika šteta da sam ostala pri svom provobitnom stavu. A opet, OPI je nezamenljiv kada su u pitanju teksturni lakovi.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

20 comments

 1. Meni ovaj lak treba u zivotu <3 Definitivno :) Najsavrsenija zlatna <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Izuzetno je lep, i uopste nije napadan kao sto zlatni lakovi mogu da budu. Nijansa ovog je odlicna i prilagodljiva.

   Delete
 2. Anonymous23/1/14 17:29

  Moj omiljeni OPI lak za sada i najbolja ls formula definitivno! Bukvalno dok namažeš drugu ruku prva je suva, fenomenalno.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meni nije bas omiljeni, ne nosim ga tako cesto, jer smatram da zlatna boja nije nosiva u svim prilikama. Ali je izuzetan po svim stavkama koje lak treba da ispunjava.

   Delete
 3. Predivna nijansa i odlična tekstura.

  ReplyDelete
 4. Divan je Jeco, obožavam Honey. :) Odlično ti stoji, a i poređenje je super. :)

  ReplyDelete
 5. Uhh stoji ti kao saliveno, stvoren za tvoje nokte.

  ReplyDelete
 6. Lep je! I ti i Vedrana ste nesto uzlatile :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Mora se malo, jos uvek je januar, jos uvek je praznicna gorznica :)

   Delete
 7. Kako mocno izgleda! Bas kao zguzvani papirici Rose kuglica. :) Odlicno ti stoji!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno. Iz zdravstvenih razloga se moram odreci vestackog secera, pa mi asocijacije iskacu svuda ispred ociju :)

   Delete
 8. uh, baš moćno izgleda!

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe