Sephora Makeup Academy Nail Art

14.12.13U prošlom postu sam vam predstavila deo lakova Sephorine novogodišnje kolekcije. Danas je na redu šljokičasti toper iz iste kolekcije. Kod Vedrane možete videti ideju za upotrebu zvezdica, koje takođe dolaze u sklopu kolekcije, kao i joše neke ideje za nail art upotrebom Sephorinih lakova. 

Naziv topera je Party Animal. Ime mu pristaje u svoj njegovoj šarenolikosti. Zima je pravo vreme za sve lakove krupnog glitera. A novogodišnji doček je momenat kada možete da pustite mašti na volju i poigrate se kako šminkom, tako i manikirom. Party Animal je toper koji sadrži raznobojne heksagonalne glitere. Mada su najviše zastupljeni oni u srebrnoj nijasni. Ne mogu ih nazvati šljokicama, jer su previše krupni za njhov pojam. Ima ih u tri različite veličine. Zbog toga ih nije lako naneti. Nekada mora da se ciljno nanose sa četkice na nokat, kako bi gliter i ostao tamo, a ne svukao se prilikom drugog poteza.  Najlakši način za nanošenje ovog laka jeste da radite brzo i da "lovite gliter". Nanesite ga na vrh četkice i potrudite da ga ostavite na noktu. 

Kao i svaki toper, i ovaj može da se koristi samostalno ili preko lakova drugih boja. Može se nanositi u jednom, dva, tri ili više slojeva. Dodati kao ukras noktu uz neki drugi lak, ili ga koristiti kao samostalni lak. Ukoliko se opredelite za ovu poslednju verziju, bitno je da ispod ovakvog laka nanesete deblji sloj baze ili nekog drugog laka. Boja ove podloge nije bitna u ovom slučaju, jer će gliter prekriti celu površinu nokta.

Napravila sam nekoliko kombinacija preko istog i različitih lakova, kao i različite slojeve nanosa topera. Za manikir sa različitim lakovima sam koristila preostala tri laka iz iste Spehorine kolekcije, čije sam recenzije uradila u prošlom postu. Na kažiprstu je jedan sloj topera, na srednjem dva, na domalom tri. Na malom prstu imam nekoliko slojeva topra u cilju potpune prekrivenosti nokta. 
Na druge dve varijante manikira sam koristila tamni China Glaze lak kao podlogu. Pored toga što možete na svaki nokat da naneste jedan, dva ili tri sloja topera, možete da uradite i nešto drugačije, a opet jako jednostavno.

Iako se na prvi pogled može učiniti da je lak težak za skidanje, zbog veličine glitera, nije tako. Čak i kad je nanet u tri sloja, lak se lako skida. Bitno je da malo više natopljen tufer prislonite na nokat, jače pritisnete i svučete u jednom smeru. Na noktu ne ostaju tragovi niti oštećenja. Ali ispod topera ove vrste obavezno nanostie bazu, ukoliko ne želite neki lak. 

Cena celog seta je 5330,oo din.

Kako vam se sviđa ovaj toper? Jel imate neke ideje za različite manikire, primenom šarenolikih topera?

Hvala na čitanju.

* Proizvod sam dobila na poklon, ali to ne utiče na objektivnost moje recenzije.

You Might Also Like

12 comments

 1. Podseća malo na onaj Essence Circus Confetti. Dobro izgleda i preko svetlih baza i preko tamne boje.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prepisujem! Predivan je zaista!

   Delete
  2. Zaista podseca na Circus Confeti, samo sto je ovaj meksi i lakse se skida.

   Delete
 2. Slatko je skroz, kao neke bombonice, divno si predstavila lakove!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno i hvala tebi na poverenju.

   Delete
 3. Sjajno,kao i tvoj ceo blog ako mozes poseti i nas http://becoolbepositivebeyou.blogspot.com/ ♥hvala unapred:)

  ReplyDelete
 4. o da, s ovim lakom si definitivno party animal :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tacno tako. Bas je za provod :)

   Delete
 5. jao baš kao bombončići, a kombinacije dušu dale za blagdanske dane :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :) Sarenis za praznike - uvek.

   Delete
 6. Zavidim, samo da znaš :D

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe