Catherine Arley 677

12.8.13Večeras jedan brzinski post. Vreme je luksuz koji mi danas fali, a na svu ovu gužvu piše mi se na blogu. Tako da... Catherine Arley 677677 je lak apsolutno predivne boje. I u bočici se njegova lepota vidi, dok je na noktima još lepši. Lak je prave malina crvene nijanse. Hladna crvena, sa plavim podtonom. Iako su crveni lakovi teški za slikanje, jer na različitom svetlu se različito reflektuju, 677 sam uspela realno da slikam. Jasno se vidi malina crvena bazna boja i raznobojni šimer. 

Šimer se presijava u svim bojama. Najviše je izražena plava i ljubičasta boja, zbog hladnog podtona malinaste baze. Holo efekat u ovom laku je raštrkan po celoj površini nokta, i ima tzv. rasejani holo efekat. Lak se divno sija na suncu, i naprosto mami poglede. Fantastično izgleda kako na rukama tako i na stopalima. 

Gustina laka je odlična. Prvi sloj ne daje potpunu pokrivenost, i zbog prilično jasno definisane bazne boja, može se koristiti kao toper preko lakova srodnih nijansi. Dva sloja laka daju potpunu pokrivenost. Na slikama nemam top coat, nije bio potreban. Lak nakon sušenja zadržava svoj sjaj, koji je izuzetno visok.

Sve slike su slikane na poslepodnevnom suncu.Nijansa laka je takva da ruke čini mnogo svetlijim nego što jesu, prefinjenim, nežnim i elegantnim. Po meni ovo je nijansa crvene koja je savršena za hladnije sunčane dane. Ali, zbog holo efekata ga ubacujem i u letnju grupu. U svakom slučaju, lak je za sve i za svaku priliku.

Kako vam se sviđa ova malinica?

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

18 comments

 1. Jako lijep :) Malo prehladan za moju kožu ali tebi divno stoji <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :) Bas zbog te malinaste crvene, lak bolje pristaje hladnim tipovima. Ali ako neko ne obraca paznju na to, sto da ne :)

   Delete
 2. Predivan je. Baš je elegantan, a u poslednje vreme me oduševljavaju elegantne stvari.

  http://zdravakosa.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Baš je slatka boja. Nokte da poližeš slatka :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :) Jos na svkai nokat po malo slaga i ta-da... nema vise prstica :D

   Delete
 4. jao, kako je divan i malinast!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :) Stvarno je jedna prelepa malinic :)

   Delete
 5. jelena, nijansa mi je predivna!!

  ReplyDelete
 6. Vise bi mi se svidelo nesto za mrvicu tamnije, ali je ovako bas sladak.

  ReplyDelete
 7. This polish looks so delicious! ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Its really like sweet food :D

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe