China Glaze - OMG a UFO

4.5.13Pored prethodno predstavljenog "When Stars Collide", ovaj zelembać OMG a UFO mi je biser kolekcije. Iako sam mislila da zeleni lak nikad neću staviti na nokte, prevarila sam se. Ovaj lak je odličan i sam pogled na noktiće diže raspoloženje. Pravi lak za sunčane prolećne dane.

Što se tiče samog laka, i on je kao i svoji prethodnici nešto ređe gustine, pa ja na slikama imam dva sloja. To je sasvim dovoljno za potpuno prekrivanje. Isto je mazan bez baze i bez top coata. 

Holo efekat je isto skroman, ali se lepo vidi zbog same zelene podloge. Duga u holo efektu se sastoji iz žute, narandžaste, plave i tamno zelene boje. Trudila sam se da ih sve pohvatam na slikama.

Sve u svemu, nema mnogo šta da se napiše, jer sve što važi za prvi opisan lak iz ove kolekcije, važi i za ovaj. Tako da ću preći na slike.


Llično mislim da ovaj lak bolje izgleda na svetlijoj koži, nego na tamnijim tipovima. Ali, kao što već znate ja se ne bih ograničavala na to i rado bih ga preporučila svakome. Baš iz razloga što nije česta boja, i što se ne sreće kod svakog proizvođača mislim da vredi imati ovaj lak.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

12 comments


 1. Stvarno izgleda "marsovski", prelepa, neobična boja!

  ReplyDelete
 2. Baš neobična boja, sviđa mi se :)

  ReplyDelete
 3. Baš mu je dobar naziv :D
  Nisam nešto luda za zelenom bojom, ali moram priznati da mi je ova prekrasna :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naziv je odlican. A zelena boja uopste nije neprihvatljiva za nokta, naprotiv.

   Delete
 4. od njega sam najviše očekivala, ali, džabe, cela ova kolekcija me ostavila ravnodušnom. nije meni ovoliki holo dovoljan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja sam mislila da je holo jaci i izrazeniji, bar je tako izgledalo na promo slikama. ALi sam se prevarila. Dosta je umeren i miran. Mada je ovo i dalje lep lak.

   Delete
 5. prelepota od laka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lep, ali nije to - to jednostavno. Nesto mu fali.

   Delete
 6. Mnogo je neobična i zanimljiva boja.

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe