Dior - Blue Denim

30.1.13Ovaj lak je deo iste kolekcije kojoj pripada i lak Tuxedo (908). Pored Blue Denima i Tuxeda u kolekciji je još i Safari Beige. Mislim da je Blue Denim limited edition, ali nisam uspela da nađem potvrdu za to. U svakom slučaju, nešto je ređi u parfemerijama, ali ako ste uporni možete još uvek doći do svog primerka.

Što se tiče samog laka, on je pravi lak Dior kvaliteta. Ima odličnu četkicu, ne čupkastu kao Perfecto, nego lepo oblikovanu. Gustina je odlična. Sa jednim debljim slojem može da se dobije puna boja, dok ja po navici stavljam dva tanja sloja. 

Sama plava boja je prava denim ili šerpa plava. Jednostavna, a opet tako lepa. Moram da napomenem da je u bočici boja nešto intezivnije plava nego na noktima. I ako se odlučite na kupovinu, tražite tester da probate na jednom noktu, izađite napolje i vidite da li je to ta nijansa plave koju vi želite. Na suncu je nešto malo svetlija, dok u zatvorenom prostoru ima prigušenu nijansu.

Ja sam lično želela da bude malo intezivnija i malo svetlija nijansa, ali sam i pored toga jako zadovoljna ovim lakom, i samom bojom.
Nijansa plave je takva da može da ide uz sve tonove kože. Mada mislim da najbolje pristaje svetloputima, jer tada lak dolazi do pravog izražaja. 

Kao i većina Dior lakova, pa tako i ovaj ima onaj skriveni shimmer. I opet, kao i kod većine, taj shimmer je mnogo više vidljiv u bočici nego na noktima, na nekim slikama. Ali, imala sam sreće što se tiče sunca i slikanja, pa se shimmer vidi i na noktima. Mislim da je leto pravo vreme za ovaj lak.

Sve u svemu, lak je odličan po svim stavkama. I drago mi je što sam ga kupila. Ali, potraga za savršenim šerpa plavim lakom se i dalje nastavlja.

Kako vam se sviđa? 

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

16 comments

 1. jao, predivan je! a ja imam gomilu savršenih plavaca :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. Ja jos trazim savrsenu serpa plavu kremu :) Kod ovih "nekremastih" i "neserpastih" moje savrsenstvo su CH Coco Blue i Dior ST, nema savrsenijih.

   Delete
 2. Divan! jesi gledala OPI Dating a Royal? on mi se cini slican ovoj nijansi sa poslednje slike

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. Gledala sam, ali se polako udaljavam od OPI lakova, jer ih ima previse. Rekla sam sebi - OPI samo ako me oduva boja i lak na licu mesta, pa da moram da ga imam po svaku cenu.

   Delete
 3. Prelepa boja, po meni ovo je najlepsa plava za jedan lak!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala. Mada moram priznati da sa nekim zanimljivim toperom preko izgleda odlicno.

   Delete
 4. Ovo je jedan od najlepših plavaca na tržištu!

  ReplyDelete
 5. Fenomenalan je! <3 Plavi nikad ne mogu da mi dosade. Obozavam ih.

  ReplyDelete
 6. Prelep je, ali možda malo preskup. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeste lep. Cena je standardna kao i svi HE lakovi u svetu. Za nase uslove mozda jeste preskup, ali ovo je jedini porok koji imam, s´toga je opravdan :D

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe