OPI - DS Original

17.12.12Još jedan lak sa holografskom završnicom koji imam je OPI DS Original (DS003). Ovaj lak je jedan od najlepših DS lakova. Izašao je u prvom OPIjevom talasu DS kolekcija, na proleće 2006 godine. Cela kolekcija se sastojala od 12 holografskih lakova. Danas ga je skoro nemoguće naći. Lak je bio i ostao jedan od najtraženijih i najpopularnijih DS lakova. Od cele kolekcije, ima najjače izražen holo efekat. Na suncu, ili na veštačkom svetlu se najbolje vidi njegova lepota. 

na suncu
veštačka svetlost - blic
Holo efekat se preliva u duginom spektru, i u zavisnosti od ugla pod kojim sunčevi zraci obasjavaju lak, razlikuje se i intezitet boja koje se vide.
Slike su napravljene početkom novembra meseca, dok je još bilo sunčanih dana. Treba uzeti u obzir da sunce nije bilo jako, a samim tim i holo efekat je nešto slabiji. Na letnjem suncu, je neverovatno jasan i intezivan, skoro kao na slici koja je nastala pod blicem. Pokušala sam da slikam lak u svoj njegovoj lepoti. Iako nisam u potpunosti zadovoljna slikama, ipak ću ih postaviti, jer lepšeg sunca neće biti sve do proleća.

Na slikama imam tri sloja laka. Lak je dosta redak, i prvi sloj daje samo holografski odsjaj. Tri je potrebno za potpunu pokrivenost. Ono što je najbolje kod njega jeste da se može koristiti i preko drugih lakova, srodnih nijansi, i tako ćete dobiti lak jedinstvene boje.


I na kraju jedna lepa obrađena slika...


Kako vam se sviđa ovaj lepotan? 

Sa ovim lakom sam započela recenzije OPIjevih DS lakova koje imam, pa uskoro očekujte naredni lak.

Hvala na čitanju.

You Might Also Like

8 comments

 1. Pravi raritet, bas je lep na suncu. Svidja mi se ta nezno ljubicasta bazna boja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meni je jedan od najlepsih DSova. Upadljiv, ali opet ne preterano.

   Delete
 2. blago, balgo, blago tebi! predivno ti stoji!

  ReplyDelete
 3. Veoma je upečatljiv. Dopada mi se što može da se maže preko drugih. Uvek je zanimljivo kako se slaganjem lakova mogu dobiti druge boje.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Prelepo izgleda preko teget i ljubicastih lakova.

   Delete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe