Prvi susret OPI - holičarki u Beogradu

21.6.12Jučerašnji dan je posebno bio obeležen u mom podsetniku. Ne kao prvi dan leta, nego kao dan kada smo napravili prvi susret ljubitelja OPI lakova. 


Na mom omiljenom forumu Ana.rs postoje 3 izuzetno aktivne teme o: OPI lakovima; Essie i China Glaze lakovima; i tema o HE lakovima. Na tim temama se nas, pa jedno 20-ak devojaka redovno okuplja, razmenjuje mišljenja, utiske, kako pozitivne tako i negativne. Veoma često se desi da jedna od nas kupi neki lak, sva oduševljena dođe i podeli ushićenje sa nama ostalima. Ono što je najčešći scenario posle tog ushićenja jeste ogromna navala na isti lak što u apotekama, što u parfemerijama, što online naručivanje i obavezna deficitarnost istog. Ko ulovi - ulovi, a ko ne - snalazimo se i tražimo svuda, pa čak i u ostalim gradovima. Neretko se organizujemo da se nekoj kupi neki lak i pošalje poštom. Još češće jedna drugoj donosimo iz inostranstva ono što je dugo, dugo na listi želja, a nedostupno kod nas u Srbiji.

Tako smo spontano došle na ideju da se okupimo, ponesemo ljubimce, nađemo na kafi, upoznamo lično i nađemo nove ljubimce za naredne kupovine. Nas 10-ak devojaka je došlo, i svaka je donela u proseku po 10 lakova. Nekoliko online drugarica nije moglo da dođe, ali njih očekujemo na narednom okupu.

Doneli smo OPI, Essie, Collistar, Chanel i Dior lakove. Tu i tamo se provukao neki China Glaze, jedan stidljivi Flormar i Kiko. Svu prateću operemu smo takođe imale: makaze, sveske, selotejp, rozetne...Druženje je počelo sa stidljivim pomaljanjem lakića iz kutija:Onda su se lakići, a i mi, oslobodili, pa je to izgledalo ovako:Zatim su se lakići probali i poredili ovako:
Na kraju iza nas je ostalo samo ovo:
Ovo je bilo jedno divno devojačko veče, jedno divno druženje i upoznavanje. Unapred se radujem narednom okupljanju, kad će biti više lakova, više devojaka, a mi same opuštenije. 

Takođe veliko hvala i Cafe Club-u Vrt, koji nam je ustupio prostorije za druženje i što nas nisu čudno gledali  niti se obazirali na našu priču, ciku i smeh.

You Might Also Like

5 comments

 1. Sjajno!!! Bas mi je zao sto nisam blize da se druzim sa vama!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Čim dođeš, javi se pa ćemo napraviti okupljanje :)

   Delete
 2. Do tad ce kolekcije narasti do neba :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neka, neka, biće lepše i zanimljivije :)

   Delete
 3. Fenomenalno! Kako bih volela da sam prolazila tada,da vidim tu euforiju :) Stvarno smo kao sekta :)

  ivanica90 sa Ane

  ReplyDelete

Hvala Vam što odvajate Vaše vreme, čitate moj blog, komentarišete, dajete predloge, kritike i sugestije.

Subscribe